Loading...
Nieuws 2020-06-02T08:46:31+00:00

Juni 2020– Op vrijdag 6 maart hadden wij ons laatste publieke optreden in Heerjansdam. Toen we op deze geweldig verzorgde vrouwenavond waren, realiseerde niemand van ons dat feit. Het hele land ging in lock down. Hoewel het een andere tijd is van gepaste afstand zijn we meer verbonden dan ooit. Die verbondenheid ervaren we als Favor door de muziek die we maken; het is voedsel voor onze ziel. Dus hebben wij het plan opgevat om deze maand weer met elkaar te gaan zingen. En jij kunt meegenieten. To be continued…

September 2019– Deze zomer kwam onze cd ‘In het Licht’ uit. De titelsong werd geschreven door Yessica Pothof, Jeannette Coppoolse, Ralph van Manen en Wim Rebergen. Het lied is bedoeld om een ieder een hart onder de riem te geven, zeker als omstandigheden donker zijn. Van de titelsong werd een videoclip gemaakt. Klik hier om de clip te bekijken.

Credits: regisseur Frank van der Velde; cameraman/editor Daniël van de Sluis; danseres Birgit Juch

Juni 2019– Lovende woorden in het Friesch Dagblad over FaVor tijdens het Pinksterfeest in Veenklooster. Lees hier het artikel.

Maart 2019– De laatste loodjes zijn vaak het zwaarst, maar we kunnen vertellen: alles is opgenomen!! Het afmixen is begonnen en het ontwerpen van de EP cover ook. In mei hopen we het eindresultaat in handen te hebben en met jullie te kunnen delen…

Februari 2019 – Het afgelopen jaar zijn we bezig geweest met schrijven van eigen repertoire en het opnemen van bestaande liederen voor een nieuwe EP! Via onze Facebook site heb je dat kunnen volgen en kun je ons nog steeds volgen. Ook deze maand en komende maand gaan we nog de studio in voor het opnemen van de laatste nummers. De maand maart zal in het teken staan van de puntjes op de i zetten en het mixen van het geheel. Een mooi en spannend proces. Wanneer we klaar zijn, willen we de EP presenteren middels een concert. Wanneer dat zal zijn, laten we jullie in de komende maanden weten.